miercuri, 14 ianuarie 2015

A darui – verb de grupa a IV-a

Încep cu o întrebare:
Cine este oare cel mai important bărbat din barbat din viaţa unei femei?  O mare majoritate se va gândi la partnerul de viaţă…. Eu cred că NU. Cel mai important bărbat din viaţa unei femei, rămâne tatăl. Mă gândesc la tatăl meu pe care l-am moştenit atât fizic cât şi moral, mă gândesc  la rolul fundamental pe care l-a avut în educaţia mea. El m-a învăţat ce este disciplina, moralitatea şi bunul simţ şi de la el am învăţat să fac haz de necaz  faţă de problemele din viaţa de zi cu zi.
Deşi mereu l-am vazut ca pe un ‘’comunist’’, valorile şi principiile  pe care mi le-a arătat, mă fac să îl admir mai mult şi să ma simt norocoasă că îl am ca tată. De aceea m-am gândit să-i fac un cadou, unul special, nu pentru că ar fi ziua lui, ci pur şi simplu pentru că aşa simt. Un dar nu se face pentru că aşa trebuie, ci pentru că aşa simţi.
Şi pentru că este un cadou din suflet, trebuie să fie unul special, care să mă reprezinte şi dacă se poate să fie şi util. Ce ar putea să fie mai bun, decât o terapie la salină. Poate părea ciudat, dar nu este. Mai ştiţi voi povestea cu Sarea-n bucate? Exact aşa este şi acum, numai că nu în bucate, ci în aerosoli J. Ca şi în poveste, fata cea mică, adică subsemnata, nu apelează la cadouri siropoase, nu de alta, dar de la atâta sirop se poate da în diabet şi Doamne fereşte, mai ales că tata nu mai este la prima tinereţe, ci la SARE, ca să mai atenueze din zaharuri J
Să vă vorbesc acum despre beneficiile terapiilor cu sare, nu-şi are rostul, pentru că sunt arhicunoscute sau le puteţi analiza de pe site-ul SalinaFulvia Pentru cei care sunt mai sceptici din fire şi vor să se convingă singuri, dar nu vor să plătească înainte, trebuie să ştie că pot da like şi share la pagina de facebook a Salinei şi vor primii automat cadou o şedinţă la salină. Nu de alta, dar să se convingă omu’ că nu vorbim din cărţi. Dacă nu doriţi să vă duceţi la salină, puteţi trimite pe cineva drag, pe cineva la care ţineţi enorm, să-i oferiţi sănătate prin aerosoli. Sau, dacă vreţi vă puteţi trimite duşmanii, să-i păstraţi sănătoşi să poată asita la toate succesele voastre J.
Eu m-am convins de beneficiile vizitelor la salină şi de aceea îi voi oferii tatălui meu, drept recunoştinţă, un pachet complet de 10 şedinţe la Salina Fulvia

 Am răspuns provocarii concursului lansat de  Blogal Initiative Craiova, oferit de Salina Fulvia Craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu